Hot Tub Time Machine (2010)

|

Eelmine aasta sai Plaza ühes väikseimas saalis istutud, seal oli mingi 4-5 inimest peale minu veel ning filmiks oli siis Pohmakas. Selle filmiga meenus mulle saja protsendiliselt see, mida tundsin Plazas sel hetkel, kuna naerda sai selle filmi ajal lihtsalt uskumatult palju ning kui nüüd tekkis kellelgi mõte, et mis film on Pohmakas, siis soovitan sedagi täiesti kindlalt vaadata kõigil, kellele meeldib naerda nii, et tilgad püksis !



Hot Tub Time Machine on just mitte väga suure staariparaadiga film, aga siiski, John Cusack minu silmis tõusis kohe väga-väga mitu pügalat, kuna suures pasahunnikus 2012 mängimine muutis ta minu jaoks parajaks könniks.
Filmi idee kui selline ei tundu paberil just kuigi vettpidav, kuna mida saab loota filmis, kus neli kutti rändavad mullivanniga ajas !? Aga kui nüüd vaadata seda, kuidas see kõik oli filmiks tehtud, siis on see uskumatu. Kõik on paigas, kordagi ei lähe naljad labaseks ning tegevus hoitakse koguaeg piisavalt segane, aga mitte kunagi liiga segane.
Kindlasti on selles filmis ka üks meeldivamaid õhkkondi mis on suudetud viimaste aastate jooksul filmides üldse luua - kaheksakümnendatel suusakuurordis, Poisoni kontsert, kõik noored värvilistes liibuvates riietes, kõigis suured telliskivitelefonid + loomulikult tuleb ära mainida ka suurepärast helitausta, kust käisid läbi mitmed teada-tuntud praegused ja ka kunagised staarid. Aga igaljuhul, kui tahad naerda ja sind huvitab intelligentne huumor (ebaintelligente = ntks Date Movie) + eriliseks kirsiks tordil on seal filmis veel Craig Robinson liibuvas riietuses läbi kogu filmi !! 8/10

0 comments:

Post a Comment