The Midnight Meat Train (2008)

|



Kas see on nagu reegel, et kõik õudusfilmid, millel on nagu tõeliselt hea idee, keeratakse reaalsuses totaalselt p*rse? Kui see just reegel ei ole , siis selle filmi puhul on küll see kahjuks niiviisi. The Midnight Meat Train on mingisuguse Jaapani lavastaja üllitis, mis räägib metroos toimuvatest mõrvadest ja, nagu nimigi ütleb, kesköisest liharongist (see kõlab küll sõnades sitaks kõvana, aga tegelikult on väga mannetu).
Ausalt öeldes oli see film isegi nii igav, et mul kulus selle vaatamiseks LAUSA kolm päeva. Bradley Cooper, enamikele teada kindlasti filmist Pohmakas, mängis naiivset fotograafi, kes tuias öösiti linnas ringi ja pildistas reaalset elu. Peagi hakkasid tal tekkima nägemused kuna ta ei suutnud kannatada reaalset elu ning peabki oli tüüp täiesti insane, tormas ringi nagu peata kana ja keegi saanudki täpselt aru mida ja kus ta teha tahab. Taoline seletamatus, naiivsus ja igavus viivad ka selleni, et ei saa seda filmi lihtalt nautida. Ülimalt halva rolli tegi ka kuulus Briti "löömamees" Vinnie Jones, kes mängiski öist mõrvarit. Ta ei saanud filmis ühtki repliiki ning ilmselt režissöör lihtsalt karjus talle, et tee võimalikult tuim nägu pähe, tapa inimesi võimalikult emotsioonitult ja vsjo. Kurat, aga nii ei saa ju. Neid tema tapmisstseene oli siis proovitud väheke mingi rõveda kunstverega vürtsitada, aga ei anna see nüüd küll mitte-kui-midagi juurde.
Halb film, ei soovita vaadata kellelgi, kui just keegi ei soovi näha Vinnie Jonesi totaalselt halvas rollis ning suurt hulka kunstverd ja laest rippuvaid inimesi. 4/10

0 comments:

Post a Comment