Kohalik ja Kohatu 3 (2010)

|


Seksound alustas siis taoliste kohalike alternatiiv- ja indiemuusika vähem ja rohkem tuntud nimede kogumikplaatide väljaandmist 2005. aastal ning 2010. aasta algul ilmus kolmas väljalase ning tase ei ole kolmandaks ringiks raugenud. Kes tahab olla tõeline indiepede, siis kohaliku indiekraamiga peaks kah ikka kursis olema ning kui aus olla, siis mõned selle kogumikalbumi 20st esitajast/bändist teevad mitmetele välismaistele nimedele silmad ette.

Lemmikuimad lood:
* Mooses - Luhtunud Laulatus - Kindlasti lemmiklugu kogu albumilt, kuna ainult instrumentaalpala puhul väljendada sellist emotsiooni ja suurepärast fiilingut - see on oskus ning sellise oskusega bände ma austan kogu südamest.
* Tolmunud Mesipuu - Lõpus Hakkab Sadama - Taaskord ainult instrumentaalpala, kuid jällega ülimalt professinaalne ning isegi vähe hevim ja huvitavam, kuid taoline rahulik tempo ja vahele kärisev kitarr (Mooses)
on rohkem minu teetass.
* Bad Apples - Lead Sister - Juba esimesel korral hakkas see taust kummitama ning kui oled mõned korrad kuulanud, siis ei saa mitu-mitu päeva seda lugu peast välja
* Köök - Merelaul - Jaan Pehk & bänd peaks ütlema kõik, et seda lugu armastada
PS. Ei hakka rohkem kirjutama, kuna ainus lugu mille tase oli nõrgem, oli Plixid - Blond, mis tekitas tunde, nagu mul oleks vaimseid probleeme ning see mulle ilmselgelt ei meeldi. =D

Kokkuvõte:
* Seksound on taaskord tõestanud enda oskust leida ülesse parimad Eesti indietegijad ning see on kindlasti üks album, mis suudab üllatada ka 39. läbimängimiskorral. :)

0 comments:

Post a Comment