Lenna - Lenna (2010)

|


Lenna (Kuurmaa) on siis Eesti laulja, kes tegi oma esinejadebüüdi kergrokkpoppbändis nimega Vanilla Ninja. Viimasel ajal on ta tegelenud ka näitlemisega, nagu näiteks *poleaimugimisnimi* tšikk Kodu Keset Linnas. Tema debüütalbum ilmus siis 2010. aastal ning ta on muutnud oma stiili täiskasvanulikumaks, professionaalsemaks ja kergemini kuulatavaks.

Lemmikuimad lood:
* Mida sa teed - arvatavasti ka kõige kuulsam lugu albumilt pärast Rapunzelit. Refrään jääb teisel-kolmandal kuulamisel kummitama ja üleüldse väga sõltuvusttekitav muusikapala.
* Maailm ei keerle - instumentaalselt väga meeldiv ning on selgelt tunda Eplikulikku kästilust.
* Rapunzel - muinasjutuline meeleolu ning mõnus kerge kuulamine. Kui oleks Eurovisioonile pääsenud ning võitnud, siis eelmise aasta muinasjutule oleks küll pika puuga ära teinud. ;)

Kaanekujundus:
* Lihne ja võluv, nagu Lenna ka alati ja igalpool on. Kindlasti üks parimaid kujundusi üle pika aja, kuna ma armastan minimalismi.

Kokkuvõte:
* Albumeid ma hindama ei hakka, aga praeguseni 2010 aasta lemmik album kodumaalt ning loodetavasti ta ka selleks jääb. :)

PS. Otseloomulikult kaege üle ka, taaskord minimalistlik ja lihtne, Lenna video loole "Kogu tõde Jüriööst" (ei ole just lemmiklugu, aga koos videoga on ka see nagu kreemitort)

0 comments:

Post a Comment